BOŽOVIĆ: Šteta zbog drugog gola, šanse pola-pola

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da da je zadovoljan rezultatom protiv bugarskog Ludogoreca, ali da žali što njegova ekipa nije izdržala do kraja kod prednosti.

„U drugom poluvremenu smo igrali bolje, imali smo nekoliko šansi i dali dva gola i šteta što smo naivno primili drugi gol. Ništa nije rešeno, šanse su i dalje 50-50. Kod 1:0 sam bio zadovoljan tim rezultatom, ali kada smo poveli 2:1, mislim da je trebalo da izdržimo do kraja“, rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Razgradu igrala nerešeno 2:2 sa Ludogorecom, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Utakmica je bila teška, kao što smo i očekivali. Ludogorec je izvanredna ekipa. Prvo poluvreme nismo uspeli da povežemo ništa i ništa nismo napravili. A, mogu da kažem i da nismo navikli da igramo na ovako brzoj podlozi, trebalo nam je vremena da se naviknemo“, kazao je Božović.

On je naveo da će se svi posle duela u Beogradu žaliti na teren. Kako je istakao, očekuje veliku podršku u revanšu i 40 do 50 hiljada ljudi i veliku podršku.

Božović je naveo da je igračima na poluvremenu, kod rezultata 0:1, poručio da počnu da igraju i da se ne plaše jer problema nema. „Bolje da izgubimo, a da smo nešto probali“, dodao je trener crveno-belih igračima.

On je rekao da je zadovoljan kako je Aleksandar Katai odigrao na poziciji špica i da mu je žao što nije dao još jedan gol.

Kada je reč o Geloru Kangi, Božović je naveo da fudbaler iz Gabona još nije pokazao šta ume i da je to igrač koji „može da trči dva dana“, kao i to da zadnji vezni igrači „malo trpe“ zbog njega.

Revanš će se igrati sledećeg utorka u Beogradu.

Beta