DANAS JE DAN ZA POBEDU: Zvezda čeka Valetu, a misli na Bugare

Fudbaleri Crvene Zvezde večeras od 20:30 na Marakani igraju revanš meč protiv Valete u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli imaju prednost od 2:1 iz prvog meča, i sve sem laganog prolaza tima Grofa Božovića bilo bi pravo iznenađenje.

Tim sa Malte dolazi u Beograd bez najboljeg igrača, Federika Falkonea, koji je jedini strelac Valete u dosadašnjem toku kvalifikacija za najjače evropsko klupsko takmičenje, a postigao je i jedini gol za Maltežane u prvom duelu ova večerašnjih rivala.

Što se tiče Crvene Zvezde, očekuju se dve izmene u sastavu u odnosu na prvi meč. Bledog kapitena Lukovića, zameniće Rendulić, dok će umesto Slavoljuba Srnića igrati Argentinac Pablo Mouče. Miodrag Božović je rekao da njegova ekipa razmišlja samo o Valeti, a da će o narednom protivniku misliti tek posle večerašnje utakmice.

Kladionice ogromnu prednost daju našem šampionu, pa je kvota na pobedu Zvezde svega 1.12. Podsetimo, pobednik ovog dvomeča igraće u narednoj fazi sa boljim iz duela Mladosti iz Podgorice i Ludogoreca. Bugari u Crnu Goru putuju sa prednošću od 2:0.

Direktan prenos je obezbeđen, i biće na prvom kanalu Sport Kluba.

Podsetimo se golova iz prvog meča Valete i Zvezde.

FOTO: crvenazvezdafk.com