ČEKA SE ODGOVOR: Zvezda VEČERAS dobija novog golgetera?

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda bi već večeras mogla da dobije novog napadača.

Prva želja crveno-belih bio je Aleksandar Prijović, koji je od srpskog šampiona tražio ogroman novac za trogodišnji ugovor.

Zvezda i dalje nije odustala od njega, ali se okrenula jeftinijim rešenjima, tačnije Aleksandru Pešiću, trenutno napadaču Makabija iz Tel Aviva.

 

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je zahtevao od uprave kluba da novog špica ima na raspologanju već na početku priprema, kako bi imao vremena da ga implementira u sistem do 21. jula i početka evropskih kvalifikacija. Kada je situacija sa Prijovićem počela da se komplikuje najodogvornija lica sa Marakane su okrenula Pešićev broj. On je pokazao spremnost da se vrati i zatražio nekoliko dana da donese odluku.

Kako saznaje Mozzartsport bivši član Atalante i Tuluza otišao je van Beograda i ne bi bilo iznenađenje da konačnu odluku ljudima iz Crvene zvezde saopšti večeras. Posle konsulatacija sa porodicom i suprugom.

Pored Zvezde on ima nekoliko ponuda od strane neimenovanih evropskih klubova.

Pešiću ugovor sa Izraelcima ističe 30. juna, pa bi na Marakanu stigao bez obeštećenje kao slobodan fudbaler.

Posle Crvene zvezde Aleksandar Pešić je imao vrlo teško iskustvo u Al Itihadu, baš kao i Aleksandar Prijović. Vratio se na pravi put u dresu Seula i Makabija.


Be the first to comment on "ČEKA SE ODGOVOR: Zvezda VEČERAS dobija novog golgetera?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*