ZATO JE PREMIJER LIGA NAJBOLJA NA SVETU: Liverpul vodio sa 3:1 protiv Bornmauta, ali mu to nije bilo dovoljno ni za bod! (VIDEO)

Neverovatna utakmica na Vitaliti staionu između Bornmuta i Liverpula. Domaćin je posle velikog preokreta pobedio tim Jirgena Klopa sa 4:3.

Redsi su dominirali u prvom poluvremenu, posle kojeg su vodili sa 2:0. Prvo je Mane iskoristio sjajan pas Emrea Čana i na šmekerski način savladao Boruca u 20. minutu. Samo 120 sekundi kasnije bilo je 2:0. Henderson je dodao do Origija, a golman domaćih je izleteo u prazno, pa je napadač Liverpula iz teške pozicije postigao pogodak.

Na poluvremenu je Endi Hau izbacio Kinga, a ubacio Ajba. Ipak, presudnu izmenu napravio je u 55. minutu kada je umesto povređenog Stanislasa ušao Frejzer. Već u narednom minutu Milner ruši Frejzera, a Bob Medli pokazuje na belu tačku. Kalum Vilson je bez problema savladao Karijusa, pa je Bornmaut smanjio na 2:1. Nije dugo trebalo Liverpulu da stigne do trećeg pogodka, Mane ja napravio dar mar po desnoj strani, a zatim uposlio Čana, koji je iz prve poslao neodbranjiv šut u gol Boruca, pa je tim Jirgena Klopa od 64. minuta poveo sa 3:1. Žilavi domaćin se nije predavao. U 76. minutu Frejzer je iskoristio dodavanje rezerviste Afobea, da smanji rezultat na 3:2. Samo dva minuta kasnije neverovatni Frejzer asistira Kuku, koji se snašao kao napadač i na lep način poslao loptu iza leđa Karijusa, 3:3. Do ogromnog trijumfa Bornmaut je došao u četvrom minutu nadoknade. Kuk je šutirao iskosa sa leve strane, a golman Liverpula je nesigurni intervenisao, na loptu je naleteo Ake, koji postiže drugi gol u dva meča i donosi tri boda svom timu.

Ovim neverovatnim porazom Liverpul je ostao na trećem mestu i ima 30 bodova, četiri manje od lidera Čelsija. Trešnjice su sa ludim trijumfom stigle do 18 boda i trenutno su na visokom 10. mestu.

Danas je na programu još jedan meč u Premijer ligi, od 17 časova Everon dočekuje Junajted.