RASTANAK: Vezista napustio Crvenu zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su poslednji meč u sezoni protiv Novog Pazara.

Pred početak meča od crveno-belih se oprostio Nenad Krstičić.

 


Iskusni vezista je prvi fudbaler koji je napustio Marakanu i od naredne sezone neće biti deo srpskog šampiona.

Prvotimac Zvezde od sledeće sezone neće biti na stadionu „Rajko Mitić“, a njemu je poklon u ime kluba uručio kapiten, Milan Borjan.

Odlazak Krstičića prvi je koji je zvanično potvrđen, a, imajući u vidu da će crveno-beli sledeće sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, očekuje se velika rekonstrukcija tima i mnogo odlazaka i dolazaka.

Da podsetimo, Krstičić je karijeru počeo u OFK Beogradu gde je sa svega 17 godina zaigrao za seniorski tim, i bio jedan od najboljih fudbalera u toj sezoni, što nije moglo da prođe nezapaženo kod čelnika Sampdorije koji su ga odmah po punoletstvu kaparisali.

U Italiji je proveo osam godina, igravši upravo za Sampdoriju (101 utakmica i tri gola), ali i za Bolonju (16 utakmica).

Usledio je odlazak u Alaves gde je na 20 mečeva postigao tri gola i konačno zadužio opremu svog omiljenog kluba – Crvene zvezde.

Bilo je to u avgustu 2017. godine, a u međuvremenu je igrao i za grčki AEK (94 utakmice i pet golova), ali je, kako je i sam otvoreno govorio, sve vreme razmišljao o povratku u Zvezdu.

 


Krstičić je u julu 2021. godine ponovo stigao u voljeni klub u kom se danas, sa 134 odigranih utakmica i osam postignutih golova, oprostio od istog.


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "RASTANAK: Vezista napustio Crvenu zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*