GOTOVO: Tandem napustio Crvenu zvezdu!

Čelni ljudi Crvene zvezde polako, ali sigurno prave tim za nastavak sezone.

Uroš Spajić već je stigao na Marakanu, očekuju se još neki transferi, a sada su i dva fudbalera napustila klub.

Crveno-beli dres u nastavku sezone neće nositi Andrija Radulović i Uroš Lazić koji će se priključiti timu Radnika iz Surdulice, preneo je Mozzart sport. I dok se za Lazića moglo pretpostaviti da će na kaljenje, Radulovićeva pozajmica je neočekivana jer je bilo u planu da se on vrati u tim i pokuša da se nametne Milošu Milojeviću kao jedno od rešenja.

 


Prethodnih šest meseci Andrija Radulović je proveo u Mladost GAT. Za novosadski klub odigrao je 17 mečeva i postigao četiri gola i to ga je preporučilo šefu struke Crvene zvezde, ali od njegovog povratka u prvi tim ipak neće biti ništa.

Radulović je debitovao za Crvenu zvezdu davne 2020. godine kod Dejana Stankovića i važio je za jednog od najvećih talenata u klubu. Zatim su ga zadesili maleri – zbog bolesti je ispao iz prvog tima, a potom i zbog nediscipline.

Nije želeo da ide na pozajmicu u Grafičar ali je uspeo da se pomiri sa klubom i produžio je ugovor. Tako je i došlo do pozajmice prvo u Grafičar, pa zatim u Mladost gde je zablistao. Za Zvezdu je odigrao ukupno 16 utakmica na kojima je upisao po dva gola i asistencije.

Uroš Lazić, sa druge strane, i dalje čeka na debi za Zvezdu, a u dresu Grafičara odigrao je 55 utakmica na kojima je postigao jedan, a namestio pet pogodaka.

Nema sumnje da će oba fudbalera biti veliko pojačanje četi Slavoljuba Đorđevića.

 


Be the first to comment on "GOTOVO: Tandem napustio Crvenu zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*