DOGOVORENO: Vezista napustio Zvezdu!

Crvena zvezda je posle dovođenja najvažnijih pojačanja krenula i u rasterećivanje igračkog kadra, pa se tako danas pojavila informacija da će Bakajoko napustiti “Marakanu“, da se nešto slično očekuje i kada je Rišairo Živković u pitanju, a večeras je “Telegraf“ preneo i svoja najnovija saznanja da će mladi vezista Petar Stanić otići na pozajmicu.

Ovaj momak koji će u avgustu napuniti 21 godinu došao je u Crvenu zvezdu prošlog leta iz pančevačkog Železničara. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić se tada veoma pohvalno izrazio o igračkim kvalitetima Petra Stanića, a vrlo brzo je pokazao da ima i odličan šut.

Ali, nije uspeo prošle sezone da se izbori za značajniju minutažu u konkurenciji Kange, Sanoga, Ivanića, a kako sada stoje stvari, to bi mu bilo još teže u novoj sezoni, jer je Zvezdine redove pojačao još jedan odlični vezista Kings Kangva.


S obzirom da Stanić ima ugovor do 2025. godine, u Zvezdi smatraju da je u ovom trenutku pozajmica najbolje rešenje, a kako je potvrđeno “Telegrafu“, postignut je dogovor sa subotičkim Spartakom, gde bi Stanić trebalo da odigra novu sezonu.

Sada se čeka još zvanična potvrda.

 


Be the first to comment on "DOGOVORENO: Vezista napustio Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*