NOVA LUDA UTAKMICA U LIGI ŠAMPIONA: Benfika vodila sa 3:0 u Istanbulu, ali ni to joj nije bilo dovoljno za trijumf (VIDEO)

Još jedna luda utakmica u petom kolu grupne faze Lige šampiona. Bešiktaš i Napoli su u Istanbulu odigrali nerešeno 3:3.

Posle prvih pola sata ništa nije slutilo na ovakav završetak, pošto je gost iz Lisabona tada vodio sa ogromnih 3:o. Benfiku je doveo u vođstvo Gedes u 10. minutu. U 25. na 2:o je povisio Semedo, a manje od šest minuta kasnije u strelce se upisao i srpski reprezentativac Ljubomir Fejsa. Bivši fudbaler Partizana je pogodio posle pravog karambola. Fudbaleri Benfike su tri puta u nekoliko sekundi pogodili okvir gola, a onda se pojavio srpski vezista i savladao golmana Bešiktaša. Na poluvreme se otišlo sa 3:0 i sve je vodilo ka rutinskoj pobedi Portugalaca.

Ali, čudo se dogodilo u nastavku utakmice. Sve je krenulo golom Čenka Tosuna u 58. minutu. Turski napadač je sjajnim volejom u padu prevario Edersona. Na drugi gol Bešiktaš je čekao sve do 83. minuta, kada je sa bele tačke bio precizan Kvarežma. A, samo šest minuta kasnije Portugalac je rabonom sjajno centrirao, a na pravom mestu se našao Vinsent Abubakar koji postiže pogodak za delirijum na stadionu Vodafon Arena u Istanbulu. Do kraja utakmice promene rezultata nije bilo, pa su oba tima morala da se zadovolje bodom, a Bešiktaš je sigurno bio srećniji ovakvim ishodom.

Ovim remijem Benfika je ostala na prvoj poziciji i sada ima osam bodova, Bešiktaš je drugi sa poenom manje.