IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Radonjić po prvi put govorio o Partizanu!

FOTO: KK Igokea

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić u potpunosti je zadovoljan pobedom protiv Asvela u 9. kolu Evrolige.

Crveno-beli su do četvrtog trijumfa u sezoni stigli u dvorani Pionir rezultatom 73:67.

– Nije jednostavno protiv takvog tima napraviti razliku. Kontrolisali smo kvalitete njihove, a u jednom trenutku smo izgubili kontrolu. Pravili smo greške i dozvolili protivniku poene, izgledalo je kao da bi bilo ko zna šta da je ostalo još nekoliko minuta. To na kraju moramo da sagledamo i da ne dozvolimo da se dešava – rekao je Radonjić.


Trener crveno-belih je potom govorio o partiji Nikole Ivanovića koji je odigrao vrlo dobru partiju, iako je duel protiv Asvela bio njegov prvi meč nakon pauze zbog korona virusa.

– Morali smo da čekamo potvrdu da može da trenira s ekipom. Uradio je dva treninga što nam je značilo. Timski je izgledalo dobro, ekipa je tražila rešenje kako da dođe do napadačkog kvaliteta jer smo defanzivno bili jako dobri osim na momente. Volters nije bio na nivou koji je pokazivao, ali zato imamo i više opcija.

Crvena zvezda sada ima učinak od četiri pobede i pet poraza.

– Bez toliko igrača i sa žestokim ritmom utakmica, mislim da smo imali i dobre rezultate. Ekipa je pokazivala da ima puno snage što je bitno za ono što sledi. Još nijedan trening nismo odradili a da na njemu nije falilo barem dva igrača.

U nedelju crveno-beli očekuje večiti derbi.

– Bili smo apsolutno fokusirani na Asvel i pobedu u Evroligi. Zadovoljni smo zbog pobede, idemo kući pravimo analizu za Partizan. Sutra ujutru ću da pogledam utakmicu i pobedu Andore.

 


Be the first to comment on "IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Radonjić po prvi put govorio o Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*