CRNO-BELI ČINE SVE DA POBEDE ZVEZDU: Fudbaleri Partizana imaće MOTIV više u finalu Kupa!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u utorak će na stadionu Rajko Mitić igrati finale Kupa Srbije.

Uprava crno-belih spremila je bogate premije za svoje fudbalere ukoliko budu osvojili pehar u najmasovnijem takmičenju u srpskom fudbalu.

Naime, svaki igrač Partizana dobiće po 10.000 evra za trijumf ukoliko crno-beli savladaju večitog rivala i pehar Kupa Srbije vrate u Humsku 1.


Naravno, neće svi igrači u dobiti pomenutu sumu novca, već će ona biti podeljena shodno minutaži u svim fazama takmičenja u Kupu Srbije, prenosi „Telegraf“.

Tako će maksimalni iznos inkasirati fudbaleri koji su izneli najveći teret u duelima sa Bačkom (2:0), Metalcem (1:0), Voždovcem (4:0) i Vojvodinom (1:0), dok će igračima koji nisu bili starteri, odnosno onima koji su ulazili sa klupe, premija biti određivana srazmerno minutaži (50 odsto, 70 odsto…).


1 Comment on "CRNO-BELI ČINE SVE DA POBEDE ZVEZDU: Fudbaleri Partizana imaće MOTIV više u finalu Kupa!"

  1. Teška glupost. Treba dati svima isto. Posle neće biti svađe tipa „što on igra a ja ne“. Ne treba praviti lošu atmosferu u ekipi. Tako za malo nismo ispali od Sparte iz Praga 1966. godine u četvrtzfinalu Kupa evropskih šampiona. Videli ste šta je bilo posle. Izgubili smo tek u finalu i to zbog gluzposti Velibor Vasovića.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*