PARTIZAN JOŠ JAČI NAREDNE SEZONE? Obradović sve otkrio!

FOTO: KK Partizan

Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima posle potpisivanja novog dvogodišnjeg ugovora sa crno-belima.

Iskusni stručnjak je nastavak saradnje ozvaničio u društvu predsednika ostoje Mijailovića u hotelu „Kraun Plaza“.

 


Jedna od bitnih tema svakako je i tim za narednu sezonu u kojoj crno-beli kao i do sada imaju velike ambicije.

„Imate neko iskustvo, kao što ga imam ja. Već se pojavljuju raznorazna imena. Nagoveštaji su razni, ko je interesantan Partizanu. Pre neki dan sam pročitao ime igrača za kojeg nikada nisam bio zainteresovan. I to je to. Ljudi će objavljivati vesti, svašta će se pojavljivati. Nama su prioritet igrači koji su trenutno u klubu. Neki imaju ugovore za narednu sezonu, nekima ističu. Mi sada imamo plan da prvo obezbedimo plasman u finale ABA lige, pa da vidimo ko će nam biti protivnik“, kaže Obradović i dodaje.

„Mi stalno pričamo o tome šta može da se promeni u timu. Retko koji tim je nešto napravio, a da nije nešto promenio u sastavu. To se sve gleda kroz rezultate u toku sezone. Sada nam je najvažnije polufinale protiv Budućnost. Razmišljamo o timu za narednu sezonu, ali ni sa kim nismo razgovarali ozbiljno. Razmišljamo, imamo skaute koji nam daju predloge, mi smo letos imali ogroman broj igrača koje smo gledali. Ne pamtim da sam ikada gledao toliki broj igrača. Imamo situacije sa igračima koji čekaju poslednji dan i poziv iz NBA, pa pristaju i na one dvosmerne ugovore… Postoji brend Partizana, postoje i igrači koji žele da rade sa mnom… Mogu samo da se vratim na prošlo leto, svi igrači koji su ostali i koji su otišli
ostvarili su neuporedivo bolje ugovore. To može da nam bude adut u pregovorima, a igračima vek trajanja je oročen“.

Uverava navijače da će Partizan i naredne sezone imati jak tim.

 


„Radimo i radićemo na svemu, probaćemo da napravimo najbolji mogući tim koji će navijači prepoznati. A, oni neće da kupuju karte ako nemamo tim koji može da se takmiči najmanje za Top 8. Svi imaju ambiciju na početku sezone da igra Top 8 ili sada Top 10. Na nama je da pokažemo ambiciju koju imamo“, zaključio je Obradović.

Be the first to comment on "PARTIZAN JOŠ JAČI NAREDNE SEZONE? Obradović sve otkrio!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*