STIGLA POTVRDA: Zvezda dobila VELIKO pojačanje pred nastavak sezone!

Delije Zvezda Marakana
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu imaju jedno od najtežih gostovanja u domaćem prvenstvu.

Crveno-beli će u okviru 23. kola Superlige Srbuije igrati protiv trećeplasiranog TSC-a u Bačkoj Topoli.

 


Trener kluba sa Marakane Vladan Milojević oglasio se pred duel sa TSC-om.

On je najavio da će Zvezda biti pojačanja u Bačkoj Topoli, pošto se u tim vraća Aleksandar Katai.

„Mislim da svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv TSC-a ćemo izaći u što jačem mogućem sastavu, ne obazirem se na kartone… Aleksandar Katai će putovati sa ekipom na meč. Trenirao je tokom cele nedelje sa timom i konkurisaće za sastav“, rekao je Milojević, prenosi klub.

Govoreći o timu iz Bačke Topole, Milojević je naveo da je snaga te ekipe u kolektivu.

„Imaju dosta igrača od kojih preti opasnost, a sigurno da je Vulić jedan od njih. Poseduju dosta talentovanih, dobrih igrača, koji su kroz kontinuirani rad u prethodnom periodu sa gospodinom Lazetićem došli do nivoa igre koji je jako dobar, a to pokazuju i rezultati. Ne možemo da kažemo da je TSC ekipa koja zavisi samo od jednog igrača“, rekao je Milojević.

Za Šerifa Endiajea imao je samo reči hvale.

„Ne radimo individualno. Radimo po programu sve ono što treba da radimo sa svim igračima. Drago mi je da je Endiaje jedan igrač koji je dobro radio od priprema. Vredan je i trudi se, kao i svi ostali igrači“, rekao je Milojević i dodao:

„Uvek kolektiv izbaci pojedinca. Imamo dosta fudbalera koji su kasnili i nisu prošli pripreme, nisu se integrisali u sistem, nisu ni na zavidnom nivou fizičke pripreme. Nažalost na svemu tome moramo da radimo u hodu. Nadam se da će i oni veoma brzo biti sto posto spremni“, dodao je on.

Milojević je naveo da je zadovoljan igrom svojih izabranika, ali i da ima prostora za napredak.

 


„Nikada u potpunosti nisam zadovoljan, uvek smatram da ekipa može bolje. Reakcije su pozitivne, oduševljen sam zalaganjem, pristupom i odnosom na treninzima. Nekoliko igrača je kasnilo na pripreme i još nisu na maksimalnom nivou kada je u pitanju fizička priprema. Polako slažemo kockice tima“, rekao je trener Zvezde.

Be the first to comment on "STIGLA POTVRDA: Zvezda dobila VELIKO pojačanje pred nastavak sezone!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*