KRAJ: Zvezda raskinula ugovor sa skupocenim strancem!

Trogodišnja neuspešna saradnja Crvene zvezde i Filipa Falka završena je raskidom ugovora šest meseci pre kraja saradnje.

Italijan u poslednjih 13 meseci nije igrao na zvaničnim utakmicama, a u razgovoru za Sportitaliju otkrio je da je napustio Marakanu.

 


Ofanzivac je došao 29. januara 2021. godine kao želja tadašnjeg trenera Dejana Stankovića, a Leće je dobio 1.200.000 evra na ime transfera.

Filipo Falko, FOTO: FK Crvena zvezda

– Avantura u Srbiji je završena, sa Crvenom zvezdom sa raskinuo ugovor šest meseci pre isteka. Dobro sam, treniram i željan sam da se što pre vratim na teren. Dobro radim, nastavljam da se usavršavam. Verujem da još uvek mogu mnogo da dam fudbalu, kako u Italiji, tako i van nje – rekao je Falko koji je u Beogradu imao platu od 800.000 evra.

Kako kaže, ponuda ima, kako iz domovine, tako i iz inostranstva, a u crveno-belom dresu odigrao je 36 utakmica uz šest golova i četri asistencije.

– Nisam igrao tri-četiri meseca, ima nekih dodatnih poteškoća. Ispao sam iz tima nakon što se moj odlazak u junu nije ostvario, nisam se tada dogovorio sa Crvenom zvezdom. Opcija ima i u Italiji i u inostranstvu, pa ću sa svojim agentima sve proceniti – istakao je osvajač dve duple krune zaredom za Sportitaliju.

Nedavno se pominjalo da bi mogao u Seriju C u rodni Taranto čiji je trener Ecio Kapuano rekao da bi ga lično čekao na aerodromu.

 


– On je sjajan, kao trener, ali i kao čovek, u dobrim smo odnosima dugi niz godina. Sa Tarantom treniram jer moram da održim kondiciju. Postoje kontakti, ali ništa više od toga. Ponosan sam što sam ostvario tri promocije iz B u A. Osećam se odlično i želim da dobijem šansu, možda čak i u timu koji cilja Seriju A. Naravno i u inostranstvu, s nestrpljenjem čekam da se vratim. Da vidimo šta će biti od svega toga – zaključio je Falko.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "KRAJ: Zvezda raskinula ugovor sa skupocenim strancem!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*