GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA: Veliki problem za Zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će ovu zimu provesti na Kipru.

Prethodnih godina crveno-beli, kao i mnogi drugi srpski klubovi, su se za prolećni deo sezone spremali u Antaliji, ali ove zime to se neće dogoditi nakon preporuke Vlade Republike Srbije.

 


Iako Kipar ima odlične uslove za rad, Zvezda će tamo suočiti sa velikim problemom u pronalasku dostojnih rivala za prijateljske utakmice.

Većina evropskih klubova spremaće se u Turskoj i Španiji, pa će srpski klubovi na Kipru igrati protiv dosta slabijih rivala u odnosu na prethodne sezone.

Kako prenosi „Mozzart sport“, crveno-beli će pripreme početi duelom sa lokalnim drugoligašem, a jedan od rivala biće i slabašni Zalaegeršeg iz Mađarske, koji se nalazi na pretposlednjem mestu u domaćem šampionatu.

 


Zvezda će zbog slabe ponude rivala, odigrati i prijateljske utakmice protiv Mladosti iz Lučana i Spartaka iz Subotice, a ostaje da se vidi sa kime će izabranici Vladana Milojevića odmeriti snage u generalnoj probi zakazanoj za 1. februar.

Naravno, sve ovo je najveća glavobolja za samog Milojevića, koji neće imati priliku da protiv nekog dosta jačeg rivala proceni kakva je snaga njegovog tima.

Ekspedicija Crvene zvezde će u okolini Pafosa boraviti od 15. januara do 2. februara.

Be the first to comment on "GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA: Veliki problem za Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*