CRNO-BELI POČISTILI ASVEL: Obradović ima razloga za brigu

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana savladali su ubedljivo Asvel sa 90:77 u 18. kolu Evrolige i tako su stigli do 10. pobede u elitnom takmičenju i učvrstili su svoju poziciju koja trenutno donosi plej-in.

Već od starta prve četvrtine Partizan je ozbiljno krenuo i došao je do +8 u jednom momentu, a izdvojio se Kevin Panter, koji je već posle prvih 10 minuta ubacio 10 poena.

 


Pridružio mu se i Jaramaz, koji je imao nekoliko odličnih odbrana, a potom je „povukao“ ekipu na startu druge deonice serijom od 5 vezanih poena i Partizan je brzo pobegao na dvocifrenu prednost, a do kraja poluvremena su samo uvećavali razliku i na kraju je na pauzi bilo +19 (50:31).

 


Faktički je meč već tada bio rešen, kod Asvela se videlo da nemaju ni motiva, a delovalo je da se i uvek energični Đanmarko Poceko predao, jer je mirno sa klupe posmatrao nemoć svog tima.

Razlika Partizana je nastavljala da raste, a u jednom momentu je došla i do maksimalnih +31, da bi do kraja treće deonice bilo +24!

Ipak, na početku poslednje deonice su se igrači Partizana opustili, pa su dozvolili gostima nekoliko otvorenih trojki nešto ležernijom odbranom. Šansu su zbog velikog vođstva dobili i neki igrači koji manje igraju, poput Tristana Vukčevića i Balše Koprivice, ali je Asvel u jednom momentu prepolovio razliku i došao na -15. Obradović je reagovao izmenama i tajmautima, upozorio je igrače da meč nije rešen i da mora da se odigra maksimalno ozbiljno do kraja.

Ipak, na kraju je Asvel uspeo da spusti razliku čak i na granicu jednocifrene brojke, što je sigurno pokvarilo utisak kod Željka Obradovića i navijača crno-belih.

Partizanu sada već za dva dana sledi večiti derbi, gde će domaćin biti Crvena zvezda, a taj meč je na programu u četvrtak od 20.00 u Areni!

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "CRNO-BELI POČISTILI ASVEL: Obradović ima razloga za brigu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*