BOMBA U HUMSKOJ: Partizan nadomak velikog pojačanja!

FOTO: Euroleague

Košarkaški klub Partizan dodatno će pojačati igrački kadar na poziciji plejmejkera, budući da su crno-beli u prethodnom periodu imali dosta problema sa tom pozicijom.

Kako prenose brojni mediji, Džejlin Smit se nalazi na korak od Partizana.

 


Naturalizovani hrvatski reprezentativac trenutno nastupa za Virtus iz Bolonje, ali u italijanskom velikanu ima veoma malu minutažu.

Podsetimo, nedavno se povredio Aleksa Avramović na meču protiv Olimpije iz Milana i njega čeka pauza do februara, pa Smit dolazi kao zamena za njega.

Smit je dve godine proveo u Albi, da bi karijeru nastavio u Italiji, tačnije u ekipi Virtusa, a na samo dve utakmica se našao u startnoj petorci i u proseku je beležio 5,3 poena, uz 1,5 skokova i jednu asistenciju.

 


Ipak treba sačekati ozvaničenje crno-belih, budući da su se tokom ovogodišnjeg letnjeg prelaznog roka projavile brojne spekulacije u javnosti o različitim igračima, a da kasnije od toga nije bilo ništa

Kako prenose brojni mediji, ukoliko dođe do dolaska u prestonicu Srbije, Smit će pravo na odigravanje prve utakmicu u dresu Partizana u Evroligi imati početkom januara naredne godine.

Be the first to comment on "BOMBA U HUMSKOJ: Partizan nadomak velikog pojačanja!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*