BAHAR VEĆ DOBIO NASLEDNIKA: Stigla ekspresna zamena za Izraelca!

FOTO: FK Crvena zvezda

Samo nekoliko minuta nakon što je sitgla informacija da je Barak Bahar završio svoju epizodu u Crvenoj zvezdi, iz „Ljutice Bogdana“ stigla je i ekspresna zamena, a u pitanju je novi-stari trener crveno-belih, Vladan Milojević.

Milojević se tako vratio na mesto uspeha, budući da je predvodio Crvenu zvezdu od 2017. do 2019. godine, kada je ostavio brojne uspehe sa tim klubom, a nakon poraza u „večitom derbiju“ ekipe Baraka Bahara, dobiće priliku da još jednom vodi klub.

 


Podsetimo se, popularni „Miloje“ je u svom prvom mandatu sa Crvenom zvezdom osvojio čak dve titule, ali i pored toga uveo klub u Evropu nakon neverovatnih 10 godina čekanja, a nakon samo godinu dana, crveno-bele je uveo i u najelitnije Evropsko takmičenje – Ligu šampiona.

Nakon što je završio svoj mandat u Crvenoj zvezdi, na njegovo mesto je došao Dejan Stanković, koji je već na polusezoni osvojio titulu sa crveno-belima, dok ga je u Ligi Evrope zaustavila ekipa Rendžersa u osmini finala tog takmičenja.

 


Milojević je pre nekoliko nedelja dao otkaz u kipranskom Apolonu iz Limasola, te je samim tim i postao slobodan na tržištu.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "BAHAR VEĆ DOBIO NASLEDNIKA: Stigla ekspresna zamena za Izraelca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*