KLADIONICE POTCENJUJU PARTIZAN: Zvezda veliki favorit, iako u Humskoj nije slavila od 2016. godine!

Menig
FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorovič

Fudbaleri Partizana dočekaće u sredu Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju.

Ovaj duel dva najveća srpska kluba direktno će odlučiti to ko će biti jesenji šampion.

 


Crveno-beli su trenutno na vrhu tabele Superlige Srbije sa dva boda više u odnosu na crno-bele, iako su izabranici Igora Duljaja do samo pre nekoliko kola imali čak šest bodova više.

Ipak, Partizan je upao u lošu seriju, deklasiran je od TSC-a, izgubio je i od Radničkog iz Niša, a na domaćem terenu nije uspeo da pobedi ni Radnički Kragujevac.

Zbog svega toga, kladionice daju ogromnu prednost Crvenoj zvezdi, iako je u Humskoj 1 poslednji put slavila daleke 2016. godine rezultatom 2:1.

U domaćim kladionicama kvota na pobedu izabranika Baraka Bahara je u proseku oko 1.95, dok je kvota na trijumf Partizana u proseku iznad 4.15. Kada je u pitanju kvota na remi, ona je uglavnom u rasponu od 3.45 do 3.60.

 


Partizan na pobedu protiv ZVezde na svom stadionu čeka još od septembra 2019. godine, a od tada su u Humskoj 1 odigrana četiri derbija i ni na jednom nije bilo pobednika.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "KLADIONICE POTCENJUJU PARTIZAN: Zvezda veliki favorit, iako u Humskoj nije slavila od 2016. godine!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*