DELIJE TUGUJU: Zvezda ostala bez velikog pojačanja!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crvena zvezda je u nedelju dovela Fredija Gilespija, a pričalo se da će put Malog Kalemegedana i Kevin Pengos.

Crveno-beli su bili veoma zainteresovani za plejmejkera Olimpije iz Milana, ali prema saznanjima „Telegrafa“, do njegovog dolaska u tabor Janisa Sferopulosa neće doći.

 


Pored Crvene zvezde, u trku za Pangosov potpis bili su uključeni Valensija i Baskonija, a problem koji se pojavio bio je finansijske prirode, zbog jako visokih primanja koje Kanađanin ima u klubu iz Italije.

Upravo to bio je razlog da se odustane od njegovog dovođenja na Mali Kalemegdan, kao i određeni lični problemi, zbog čega ipak nećemo gledati kanadskog košarkaša u crveno-belom dresu.

Predsednik vicešampiona ABA lige nedavno je gostujući na jednoj od televizija najavio da će se njegov tim pojačati u bliskoj budućnosti.

 


– Radi se na nekim pojačanjima i korekcijama tima, to radi stručni štab. Videćemo kada ljudi budu imali konkretne rezultate i onda ćemo obavestiti javnost. Ja mislim da ovo jeste jedan od najboljih timova koje smo imali, ali tim nikada nije toliko dobar da je najbolji, a da nema razloga za korekcije – rekao je tada Čović.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "DELIJE TUGUJU: Zvezda ostala bez velikog pojačanja!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*