NIŠTA NIJE KRIO: Đoković OTVORENO o zdravstvenim problemima posle prolaska u finale Pariza!

EPA/YOAN VALAT

Novak Đoković se plasirao u novo finale Mastersa u Parizu.

On je posle preokreta u polufinalu savladao Rusa Andreja Rubljova rezultatom 2:1 (5:7, 7:6(3), 7:5).

 


Nole je bio srećan nakon velike pobede.

– Malo bolje sam disao, možda je to presudilo. Imao sam vremena da se nameštam i udarim lopticu, jer me je Rubljov mučio kao zmija žabu. Igrao je na visokom nivou, znao sam da poseduje taj kvalitet, igrao je baš fantastično, ne verujem da sam se ikad ranije suočio sa ovako dobrim Rubljovim.

Novak protiv Rubljova vodi rezultatom 5:1 u međusobnim duelima.

– Mučio sam se, ali kad sam prošao krizni period bilo je bolje. Servisi su bili sjajni. U trećem setu sam bio na njegovim servis gemovima, na kraju je presudila dupla greška, ali sam, valjda, i to zaslužio. Rubljov je delovao izvanredno set i po, međutim, kad mi je bio potreban servis – našao sam ga.

Najbolji teniser u istoriji će u finalu igrati protiv Grigora Dimitrova iz Bugarske, a imaće priliku da osvoji 40. trofej na turnirima iz Masters serije.

 


– Ponosan sam što sam prošao kroz teške mečeve. Baš sam se loše osećao prethodna tri dana, ali sam našao načim da pronađem snagu, energiju i adrenalin kako bih se povratio. Nadam se da ću i u finalu. Svakim danom je pomalo bolje i nadam se da će nedelja biti najbolji dan – zaključio je Novak.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*