VRATIO SE: Borjan ponovo na Marakani!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je u maloj krizi igara zbog koje su „upaljeni alarmi“ na stadionu „Rajko Mitić“, a jedna od najvećih zamerki na račun tima Baraka Bahara je da tim nema lidera na terenu.

Taj lider se ipak pojavio na današnjoj utakmici, ali u civilu – pošto je Bahar već u prvim danima priprema za novu sezonu odlučio da ga otpiše.

 


U pitanju je naravno dugogodišnji kapiten Milan Borjan, koji nije bio po ukusu novog trenera Crvene zvezde.

Nakon šest osvojenih titula sa Zvezdom, Bahar je rekao da ne računa na njega i da mu je potreban Omri Glazer – koji doduše igra odlično ove godine – tako da je reprezentativac Kanade morao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

Slobodan dan iskoristio je da poseti svoje saigrače i pruži im podršku u osetljivom trenutku.

Tako je Borjan posetio fudbalere Crvene zvezde u svlačionici, gde su i Delije ostavile poruku, a potom je iza gola Glazera pratio meč protiv Radnika iz Surdulice.

 


– I ja sam se iznenadio odlukom o Borjanu, ali on je bio eksplicitan, čak sam ga pitao da ja nazovem Borjana i da ga pripremim, a rekao je ‘Ne, ne, ja hoću da mu saopštim, direktan sam čovek, vidim drugačiju Zvezdu sa njim i bez njega, uz sve zasluge, znam da je kapiten kluba, da ga vole igrači i mediji, ali ako hoćete od mene uspeh, želim drugog golmana’. Kad vam tako eksplicitno stavi do znanja šta hoće, onda vam je sužen prostor za manevar – rekao je Terzić o odluci Bahara da otpiše najstandardnijeg igrača Zvezde u poslednjih šest godina.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*