OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA VERUJE U PARTIZAN: Setite se šta je bilo prošle sezone!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Milica Mandić je poznata kao veliki navijač Partizana.

Neretko smo mogli da je viđamo na utakmicama KK Partizan, a sada je u intervjuu za Telegraf govorila o ovosezonskom timu crno-belih.

 


– Mislim da treba malo više poverenja što se tiče ljudi. Da daju i Željku i celom timu više vremena. Ne može forma da se digne na samom početku, to je proces koji traje, mislim da je Željko to pokazao i prošle godine, gde krećeš od nule i pokazuješ da je svaka utakmica bila sve bolja i sve brojnija što se tiče publike. Ljudi su stekli veru u sve što taj tim može, tako da samo ne trebaju da zaborave kako je bilo prošle godine. Imam taj pozitivni osećaj, jer to pokazuju i svojim stavom i svojim izjavama i mislim da će to lepo da se završi – optimistična je Milica, puna poverenja u Željka.

Na pitanje hoćemo li je gledati u Areni u novoj sezoni istakla je da su majčinske obaveze, ipak bitnije u ovom trenutku.

– Ja se nadam da ću izdvojiti vremena. Stvarno je malo teško uveče izdvojiti vreme, treba uspavati Matiju i biti sa njim, to je meni najlepši deo dana, pa mi je teško sa te strane da se odvojim, ali se nadam da ću doći – istakla je Milica Đuričić.

Njen muž Marko Đuričić je takođe uspešan u tekvondu, a privatno je veliki navijač Zvezde, pa je otkrila kako se podnosi to rivalstvo u kući kada dođe vreme derbija.

 


– Sećam se kako sam ulazila u Halu Pionir, samo se okrenem, pogledam gore levo ka ćošku, vidim Marka sa kačketom. Mahnemo jedno drugom na distanci i to je to. Ali stvarno sada je to na nekom nivou šale i male provokacije. Neko se više vezuje za fudbal neko za košarku, pa postoji tu balans.

Be the first to comment on "OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA VERUJE U PARTIZAN: Setite se šta je bilo prošle sezone!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*