SPEKTAKL NA TAŠU: „Ime tvoje Evropom opet odzvanja, novi početak, ali istorija se ponavlja“

Vatrometom ispraćena ubedljiva pobeda Partizana nad Fuenlabradom, 93:63, na Tašmajdanu.

Kako je iz kluba saopšteno, kapacitet je 7.000 mesta i sve karte su rasprodate, a navijači su napravili spektakularnu atmosferu.

 


Da podsetimo, kada je naša zemlja bila pod sankcijama košarkaši Partizana su domaće utakmice igrali u predgrađu Madrida, Fuenlabradi, i tako se rodilo veliko prijateljstvo.

Partizan je te godine sa klupe predvodio upravo Želimir Obradović savetovan od strane Aleksandra Nikolića, a crno-beli su osvojili Evroligu nakon čudesnog koša Aleksandra Saše Đorđevića u finalnim sekundama protiv Huventuda.

 


Svi navijači Fuenlabrade su srčano podržavali Partizan, a prijateljski odnosi između dva kluba i njihovih navijača ni posle 31 godine ne jenjavaju.

Baklje, prskalice i konstantna pesma sa tribina dizala je raspoloženje igračima i jedne i druge ekipe, ali kvalitet košarke zaista nije bio na previše visokom nivou.

Partizan je od samog starta dominirao i na kraju imao ogromnih 30 poena prednosti uz 31/59 iz igre, 22 skoka, 21 asistenciju i 11 ukradenih lopti.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "SPEKTAKL NA TAŠU: „Ime tvoje Evropom opet odzvanja, novi početak, ali istorija se ponavlja“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*