DULJAJ PRIZNAO: Ja sam kriv zbog ovakvog meča!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana obrukali su se na gostovanju Sabahu.

Crno-beli su u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija poraženi rezultatom 2:0, ali je konačni ishod vrlo lako mogao da bude još nepovoljniji.

 


Trener Parnig valjka Igor Duljaj preuzeo je krivicu za poraz.

– Mora bolje. Ušli smo veoma loše u utakmicu i zasluženo su nas pobedili. Šutnuli smo samo nekoliko puta… Ovo je samo moja krivica, ono što treba reći ću večeras igračima – rekao je Duljaj posle meča za TV Arena sport, a potom i dodao:

– Problem je kako smo ušli, to je moja krivica. Nema ništa do igrača. Bolji odnos je rešenje za revanš.

Ništa drugačije nije govorio ni na konferenciji za medije.

– Vremena nema i to ne sme da bude izgovor. Apsolutno je moja krivica i odgovornost. Najlakše je prebaciti na igrače, ali to ne želim. Oni će sve odraditi drugačije u sledećoj utakmici, drugačije će izgledati.

 


Partizanu je sada potrebna pobeda od barem tri gola razlike za prolaz dalje, a za to je potrebna totalna ofanziva od prvog minuta u Humskoj 1.

– Mora tako. Drugačije ne može, moramo da napadnemo od prvog sudijskog zvižduka u Beogradu. Ne govorim to kroz emocije, već tako mora da bude.

Organizovani navijači Partizana, nezadovoljni radom klupskog rukovodstva, najavili su bojkot utakmica na stadionu u Humskoj sve dok ne dođe do promena, ali ih trener crno-belih pozvao da, ipak, sledećeg četvrtka dođu na tribine.

– Verujem da će naši navijači doći da podrže tim, jer ovi momci su najvažniji. Biće sasvim drugačija utakmica, imaćemo bolju atmosferu… Treba da napravimo analizu, ali nema tu šta mnogo da se doda i oduzme, izgubili smo na svim poljima. Mlađi kolega mi je očitao lekciju i čestitam mu na tome.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "DULJAJ PRIZNAO: Ja sam kriv zbog ovakvog meča!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*