GROBARI TRLJAJU RUKE: „Mirotić je Partizanu dao reč, a ona mu je sveta“

FOTO: Euroleague

Doskorašnji košarkaš Barselone Nikola Mirotić još uvek nije potpisao ugovor sa nekim klubom za narednu sezonu nakon što je okončao saradnju sa Kataloncima.

Potvrda raskida ugovora sa španskim timom je stigla u četvrtak, ali brine to što nema promocije u Partizanu koja se do sada uveliko očekivala.

 


Crnogorski „Dan“ prenosi ekskluzivnu informaciju u kojoj ističu da razloga za brigu u crno-belom taboru nema, te da je Mirotić dao reč da će preći u Partizan.

„Ovih dana smo svedoci brojnih informacija vezanih za ‘našeg‘ Nikolu Mirotića i o tome gdje bi mogao da nastavi karijeru. Balkanski i evropski mediji su se utrkivali u prenošenju ‘ekskluziva‘. Sve je to dovelo do velike konfuzije, a naredne rečenice će svima poslužiti da saznaju cjelokupnu istinu vezanu za bivšeg NBA igrača“, navodi se na tom portalu i potom prelazi na suštinu:

„Interesovanje Partizana za Nikolu Mirotića ne datira od pre par dana koliko mediji pišu. Kako saznajemo, ‘crno-beli‘ već duže vreme razgovaraju sa prvom zvezdom Evrolige, a predsednik Ostoja Mijailović i sportski direktor Zoran Savić, kao i trener Željko Obradović obavili su telefonske razgovore sa Nikolom još pre mesec dana. Prema našim saznanjima, nakon toga održan je čak i sastanak između Mirotića, Mijailovića i Savića. Tom prilikom je Nikola pružio ruku i pristao na uslove Partizana.“

Kako dalje ističu, čekalo se samo ozvaničenje raskida ugovora sa Barselonom, kako bi se pristupilo narednoj fazi.

 


„Čekao se samo raskid sa katalonskim klubom, a s obzirom da je on zvanično potvrđen tokom dana, nema sumnje da će preovladati dogovor, koji je još davno postignut, s obzirom da Mirotić nije tip igrača koji će pogaziti svoju pravoslavnu reč“, zaključuju iz tog izvora.

Podsetimo, Mirotić je praktično viđen kao novi igrač Partizana pre nego što su se pojavili navodi o povratku Panatinaikosa u trku za njegov potpis.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "GROBARI TRLJAJU RUKE: „Mirotić je Partizanu dao reč, a ona mu je sveta“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*