REŠEN GORUĆI PROBLEM: Zvezda završila važan potpis!

Fudbalski klub Crvena zvezda ozvaničio je danas produžetak ugovora sa mladim desnim bekom Kostom Nedeljkovićem do 2026. godine.

Fudbaler rođen 2005. još uvek nije ni punoletan, ali može da se pohvali poverenjem koje u njega ima srpski šampion.

 


Sjajne pripreme koje je odradio pod vođstvom Baraka Bahara i šansa koju je iskoristio kada god bi se našao na terenu potvrdili su upravi kluba sopstveni njuh da je bio dobar izbor što su ga priključili seniorskom sastavu.

Istisnuo je iz postave Aleksa Viga na kojeg Barak Bahar posebno ni ne računa i trebalo bi da dobija priliku u domaćem prvenstvu.

Svakako ga očekuju i izazovi u omladinskoj Ligi šampiona, ali zašto ne i u seniorskoj?

Bahar je prikazao da voli da nastupa i sa trojicom, ali i sa četvoricom pozadi, pa je prilikom opcije „broj dva“, Nedeljković u prvom planu.

„Produžio sam ugovor sa voljenim klubom i osećam se fantastično! Sanjao sam i maštao o ovome kao dečak. Međutim, neću se opustiti jer smatram da je produžetak ugovora samo podstrek za naporan rad koji tek sledi. Hvala čelnim ljudima u klubu na ukazanom poverenju, daću sve od sebe kako bih ispunio njihova, ali i lična očekivanja. Vetar u leđa koji sam dobio kroz intenzivne treninge tokom priprema mi mnogo znači, siguran sam da je odličan period iza mene. Zadovoljan sam radom na pripremama i smatram da sam se nametnuo novom šefu stručnog štaba Baraku Baharu. Očekivao sam da ću se pokazati u pozitivnom svetlu tokom priprema, a samopouzdanje koje posedujem me uvek primorava da idem napred. Snovi su i dalje tu, želim da debitujem prvo na Marakani, potom da zabeležim što više nastupa i ostavim dubok trag u Zvezdi. Porodica je moja podrška, roditelji uz brata i sestru su uvek tu za mene“, poručio je nakon potpisa ugovora Nedeljković.

Veliko zadovoljstvo usled novog potpisa Koste Nedeljkovića je iskazao i sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

 


„Izuzetno je značajno za Crvenu zvezdu kada dete koje je poniklo u našoj Omladinskoj školi ostavi odličan utisak, prvo u Grafičaru tokom prethodne sezone, a potom i na pripremama u seniorskom timu Zvezde na Zlatiboru i u Rusiji, te produži ugovor sa Crvenom zvezdom. Kosta Nedeljeković je talentovan momak, veoma brzo napreduje, tokom prethodnih šest meseci se sjajno adaptirao na igru sa starijim rivalima, a takođe je i na utakmicama u prvom timu Zvezde ostavio odličan utisak. Siguran sam da je Nedeljković budućnost Crvene zvezde“, rekao je on i dodao:

„Novi trener Barak Bahar je izuzetno zahtevan i precizan kada je u pitanju realizacija zadatih ciljeva. Kosta se veoma brzo snašao, uz to poseduje sjajne atletske sposobnosti, brzinu i izdržljivost. Verujem da uz još malo rutine može da izraste u vrhunskog desnog beka, ta pozicija je deficitarna i veoma je teško naći fudbalera takvog profila. Ukoliko uspete u tome cifre koje se traže su neverovatne. Najvažnije je da je Kosta stigao iz Omladinske škole Crvene zvezde, te da na toj poziciji imamo pravog igrača“.

Be the first to comment on "REŠEN GORUĆI PROBLEM: Zvezda završila važan potpis!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*