BAHAR BEZ MILOSTI: Izraelac precrtao još jednog igrača Crvene zvezde!

Barak Bahar
FOTO: FK Crvena zvezda

Barak Bahar nastavlja svoju čistku u Crvenoj zvezdi. Poslednja „žrtva“ izraelskog stručnjaka je iskusni defanzivac Marko Gobeljić.

On je nedavno odigrao sasvim solidnu utakmicu protiv selekcije Užica, uspeo je da postigne i gol, ali mu je to, po svemu sudeći, bio poslednji meč u dresu voljenog kluba.

Protiv Borca iz Banjaluke ga nije bilo ni u protokolu, a sada je i jasno zbog čega.

Naime, Mozzartsport prenosi da je Bahar uoči duela sa Banjalučanima saopštio Gobeljiću da na njega više ne računa i da može da pronađe novi klub.

Marko Gobeljić

Izraelac mu je rekao da neće putovati sa ekipom na pripremni turnir u Sankt Peterburgu koji se održava od 2. do 12. jula, a na kojem će crveno-beli igrati protiv Zenita, Fenerbahčea i Nefčija.

Marko Gobeljić će tako napustiti Marakanu posle šest godina i dolaska iz Napretka iz Kruševca.

 


U dresu crveno-belih odigrao je 116 utakmica i postigao deset golova.

Tokom svog boravka u Ljutice Bogdana osvojio je šest titula u Superligi Srbije, kao i tri Kupa Srbije, a sa srpskim velikanom nastupao je i dva puta u grupnoj fazi Lige šampiona i uspeo da postigne i gol protiv PSŽ-a.

Sada ostaje da se vidi koji će biti njegov naredni klub i da li će po prvi put u karijeri zaigrati u inostranstvu.

Podsetimo, pre Gobeljića klub su napustili Milan Borjan, Aleksandar Pešić, Marko Rakonjac, Veljko Nikolić, Seku Sanogo, Nemanja Motika i Radovan Pankov, dok je u penziju otišao iskusni vezista Nenad Krstičić.

BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "BAHAR BEZ MILOSTI: Izraelac precrtao još jednog igrača Crvene zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*