STREPNJA NA MARAKANI: Stanković odvodi jednog od najboljih igrača Crvene zvezde?

Dejan Stanković-Stankovic-Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Aleksandar Dragović, jedan od najboljih i najiskusnijih fudbalera Crvene zvezde, nalazi se na meti Sampdorije koju sa klupe predvodi Dejan Stanković, legendarni fudbaler i trener beogradskih crveno-belih, prenosi „Tutomerkato“.

Dragović se poslednjih nekoliko dana dovodio u vezu sa Austrijom iz Beča, ali je Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, jasno poručio na konferenciji za štampu da austrijski reprezentativac nije na prodaju.

Ipak, prema najnovijim informacijama, Dejan Stanković planira da ga dovede u Đenovu i da ga ojača svoju poslednju liniju odbrane pred nastavak prvenstva. Svakako, do ovog transfera neće lako doći, pošto je predsednik Sampdorije Marko Lana izjavio da je Sampa u ozbiljnim finansijskim problemima.

 


Štoper koji nastupa za reprezentaciju Austrije je na „Marakanu“ stigao 2021. godine iz redova Bajera iz Leverkuzena, a sa crveno-belima je prošle sezone osvojio duplu krunu, a u Evropi je ispao u osmini finala od Rendžersa, koji je kasnije izgubio u finalu od Ajntrahta. Pre toga je u karijeri igrao za Austriju iz Beča, Bazel, Dinamo iz Kijeva, kao i za Lester.

Crvena zvezda na polusezoni ima čak deset bodova više od Partizana, a takođe je i obezbedila plasman u osminu finala kupa Srbije, gde će igrati protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice. Ipak, u Evropi je Zvezda ispala u grupnoj fazi, posle šesto svojenih bodova.

 


Be the first to comment on "STREPNJA NA MARAKANI: Stanković odvodi jednog od najboljih igrača Crvene zvezde?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*