VRAĆA SE BORDO- PLAVI DRES: Partizan oblači Puma naredne dve godine

Zvanična promocija opreme nemačkog sponzora je zakazana za 17. jul.

Posle sedam godina saradnje sa poznatim američkim brendom, Partizan će ovoga leta promeniti i tehničkog sponzora, pa će crno-beli ubuduće biti odeveni u “Pumu”. Direktor marketinga kluba iz Humske, Dragan Velanac, i predstavnici poznatog nemačkog sportskog brenda već su utanačili i potpisali sve detalje, a zvanična promocija dresova zakazana je za 17. juli, uz napomenu da se među garniture vraća možda i najomiljeniji dres navijača – bordo-plave boje.

 


Ugovor Partizana i “Pume” je potpisan na dve godine, već su odabrani uzorci, sve moguće kombinacije dresova i ostatka opreme, među kojima je i pomenuta bordo-plava varijanta, ali klub i novi tehnički sponzor žele da sačuvaju detalje i izgled do same promocije. Dresovi u tim bojama nisu bili u opticaju od 2009. godine.

Ono što je izvesno je da će Partizan u narednoj sezoni imati tri osnovne varijante, ali i četvrtu koju je omogućila sama “Puma” i to će otprilike izgledati ovako

Prvu i osnovnu garnituru će, naravno, činiti crno-beli dres, u kombinaciji sa belim šortsom i crnim štucnama. Druga će biti bordo-plava, činiće je dres u toj boji, plavi šorts i plave štucne. Treća, retro varijanta dresova iz 70-ih godina – beli dres, u kombinaciji sa crnim šortsom i belim štucnama, a poslednji, četvrti dres, potpuno crni, je zapravo “naslonio” sam tehnički partner, kako bi se pokrile sve solucije na mečevima.

 


Nije prvi put da Partizan i “Puma” sarađuju – na početku 21. milenijuma, od 2000. do 2003. godine, crno-beli su već bili odeveni u dresove poznatog nemačkog brenda, a tada je ugovor potpisao legendarni generalni sekretar kluba iz Humske, Žarko Zečević.

Posle 23 godine partnerstvo je obnovljeno i verovatno neće stati na dvogodišnjoj saradnji.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "VRAĆA SE BORDO- PLAVI DRES: Partizan oblači Puma naredne dve godine"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*