ČOVIĆ PISAO SAOPŠTENJE U ČETIRI UJUTRU: Za sve su krivi navijači Partizana!

Košarkaški klub Crvena zvezda obratio se javnosti u ranim jutarnjim časovima posle treće utakmice finalne serije ABA lige.

Crveno-beli su slavili protiv Partizana (91:78) i tako smanjili zaostatak, ali meč je umalo prekinut i pre svog početka.

 


Gostujući košarkaši su prilikom zagrevanja zasuti bačenim upaljačima sa tribina, nakon čega su ih sudije povukle u svlačionicu. Izdato je i upozorenje da će meč biti prekinut ako se nešto slično ponovi.

Zvezda se distancirala od onih koji su pravili nerede, a saopštenje prenosimo u celosti:

„KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da ima saznanja da su deo incidenata pred početak utakmice broj 3 finala, zbog kojih je početak utakmice i kasnio – odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom!

KK Crvena zvezda prikuplja podatke o četiri lica koja su nosila dresove Nemanje Nedovića i koja su ubacivala predmete na parket, a prve informacije koje imamo kao klub govore – da su ta lica prepoznata kao članovi navijačke grupe jednog drugog kluba i nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom!

Nalazili su se na platformi kod TV kamera koje su realizovale prenos iz dvorane u nedelju uveče.

Dvorana ‘Aleksandar Nikolić‘ je ‘pokrivena‘ kamerama, o svemu su obaveštene i sve nadležne službe koje su bile zadužene za obezbedjivanje utakmice, a klub će se čim bude dobio sve podatke i identitet tih osoba obavestiti javnost o kome se radi.

KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom poziva sve naše navijače koji budu došli u utorak na utakmicu, da ne nasedaju na bilo kakve provokacije poput “pozdrava” publici srednjim prstom tokom zagrevanja i postignutih koševa, kao i krajnje ‘zanimljiva‘ zagrevanja pojedinih igrača.

 


Klub još jednom apeluje da naši ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu ne vređajući nikoga iz protivničke ekipe“, navodi se u saopštenju uz koje je objavljen video i foto dokaz navedenih tvrdnji.

Utakmica broj 4 igra se takođe pred Zvezdinim navijačima u utorak od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“. Partizan trenutno vodi sa 2:1 u finalnoj seriji.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "ČOVIĆ PISAO SAOPŠTENJE U ČETIRI UJUTRU: Za sve su krivi navijači Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*