BOMBA NA MARAKANI: Bahar trlja ruke, Zvezda dobija SJAJNO pojačanje!

Barak Bahar
FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda uveliko radi na dovođenju pojačanja za novu sezonu, a sada je na putu da završi sve formalnosti oko angažovanja tandema napadača!

Osim Žan Filipa Krasoa, koga samo papirologija deli od Marakane, veoma blizu dolaska na stadion „Rajko Mitić“ je i Emanuel Late Lat, saznaje Mozzart Sport.

 


Tokom prethodnih pregovora, problem je nastao u obeštećenju koje je iznosilo dva miliona evra, koliko je tražio član Serije A – Atalanta, pa je klub sa Marakane odbijao takvu mogućnost, međutim, sada je rešenje na vidiku. Prema najnovijim informacijama, prvak Mozzart Bet Superlige Srbije bi tu sumu plaćao u tri ili četiri rate, na svakih godinu dana.

Napadač Sent Etjena se nalazi na pripremama reprezentacije Obale Slonovače, koju čeka kvalifikaciona utakmica za Kup afričkih nacija protiv Zambije, dok je njegov sunarodnik završio pozajmicu u Sent Galenu, gde je postigao 16 golova na 34 utakmice u svim takmičenjima.

Emanuel Late Lat sa Atalantom ima ugovor do jula 2024. godine. Za seniorsku ekipu kluba iz Bergama je debitovao pre sedam sezona protiv Kremoneza u Kupu Italije, dok je „prvenac“ dao u istom takmičenju početkom 2017. protiv Juventusa u Torinu.

 


Usledile su, potom, pozajmice od sezone 2018/2019, nastupao je za Pistojeze, Karareze, Imoleze, Pjaneze, Pro Patriju, SPAL i švajcarski Sent Galen, gde ga je Zvezda „skenirala“.


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "BOMBA NA MARAKANI: Bahar trlja ruke, Zvezda dobija SJAJNO pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*