NOVA BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dobija MONSTRUOZNO pojačanje!

FOTO: FK Crvena zvezda

Reprezentativac Gane Edmund Ado, bio je jedan od najboljih igrača moldavskog šampiona Šerifa protiv Crvene zvezde, a još od tada je velika želja Dejana Stankovića koji je jasno stavio upravi do znanja da ga želi u svom timu.

Dejan Stanković je slao upravi Crvene zvezde posle prošlogodišnjeg nesrećnog dvomeča protiv Šerifa iz Tiraspolja poruke poput:

– Igrač sa brojem 21 je top! Voleo bih da imam tog momka u timu. Taj momak radi mnogo dobrih stvari u veznom redu.


Nakon toga je briljirao i u mečevima sa zagrebačkim Dinamom i Real Madridom na stadionu Santjago Bernabeu, a želja mladog stručnjaka bila je sve jača!

Od tada sportski sektor Crvene zvezde pokušava da vezni red ojača vezistom rođenim 2000. godine.

Vesti iz Jerevena ukazuju da u Ljutice Bogdana vlada optimizam kada je reč o angažovanju Edmunda Ada. Reprezentativac Gane je jedna od tema Zvezdine ekspedicije u Jermeniji, pošto bi potencijlna realizacija trebalo da usledi po povratku u Beograd! 

Edmund Ado i dalje ima želju da dođe u Crvenu zvezdu, a čini se da su ljudi iz Šerifa popustili. Odnosno da su pristali da sa Crvenom zvezdom uđu u pregovore. Prema saznanjima Mozzart Sporta predstavnik moldavskog prvaka trebalo bi uskoro da doputuje u Beograd kako bi finiširao dogovor sa Crvenom zvezdom! Ado je vezan ugovorom sa Šerifom do leta naredne godine. Moldavci imaju sjajnu priliku da ga prodaju i zarade ozbiljan novac!

 


Be the first to comment on "NOVA BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dobija MONSTRUOZNO pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*