SEDAM IDEALNIH POJAČANJA ZA PARTIZAN: Crno-beli na potezu!

Miloš Pantović

milos-pantovic-vozdovac
Miloš Pantović/FOTO: FK Voždovac

 


Hteo je ovog mladog vezistu Ilija Stolica još prošle sezone, ali od ovog leta Pantović je bez kluba pa je i to prilika da klub iz Humske reaguje i napokon ga angažuje.

Dobra stvar je što će on i naredne sezone imati ulogu tzv. bonusa, pa bi crno-beli njegovim dovođenjem rešili mnogo toga.

On je imao sasvim solidnu sezonu u dresu Voždovca. Postigao je sedam golova i upisao jednu asistenciju.

Ivan Radovanović

ivan-radovanovic-salernitana
Ivan Radovanović/FOTO: FC Salernitana

Iskusni vezista je bez kluba od februara 2023. godine kada je napustio Salernitanu.

On se tokom brojnih prelaznih rokova dovodio u vezu sa povratkom u Partizan, iz kojeg je otišao daleke 2008. godine, a ovog leta je možda i najbolja prilika za to.

Iako je u poznim igračkim godinama, Radovanović ima još dosta toga da ponudi i sigurno je da bi svojim velikim iskustvom dosta pomogao crno-belima. U sezoni za nama odigrao je deset mečeva u Seriji A.

Marko Jevtović

Marko Jevtović
Marko Jevtović/FOTO: FK Partizan

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata, a poslednji put u eri Aleksandra Stanojevića 2022. godine.

Sjajni vezista se te pomenute godine preselio u turski Gazijantep, za koji je sa uspehom nastupao dok zemljotresi ogromnih jačina nisu pogodili Tursku. On je imao mogućnost da ode u bilo koji drugi klub, pošto je Gazijantep odustao od tuske Superlige, ali to nije učinio.

Ostaje da se vidi da li ima želju da se i po treći put vrati u Partizan. U dresu turskog kluba odigrao je 21 meč i postigao tri gola, te je bio jedan od boljih igrača tima i svakako bi predstavljao pojačanje za crno-bele.

Uroš Đurđević

uros-djurdjevic-partizan
Uroš Đurđević/FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Reprezentativac Crne Gore je doneo poslednju šampionsku titulu crno-belima u sezonu 2016/17 kada je u tandemu sa Leonardom nemilosrdno tresao mreže rivala širom Srbije.

On je posle boravka u Humskoj igrao za Olimpijakos i Sporting Hihon, čiji je i sad član. U nedavno završenoj sezoni u Segundi je na 32 meča postigao pet golova i upisao jednu asistenciju.

Spekuliše se već da bi mogao da se vrati u Partizan, ugovor sa španskim klubom ističe mu na leto 2027. godine, a ukoliko dođe do povratka u tabor crno-belih biće to u vidu pozajmice.


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "SEDAM IDEALNIH POJAČANJA ZA PARTIZAN: Crno-beli na potezu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*