POTPISAO: Štoper u Zvezdi do 2024. godine!

Mladi fudbaler Crvene zvede Stefan Leković produžio je ugovor sa klubom do 2027. godine.

Kako se navodi, defanzivac rođen 2004. godine je sjajnim partijama tokom sezone pokazao da je pred njim svetla budućnost i da će u godinama koje dolaze činiti okosnicu odbrane crveno-belih.

 


„Drago mi je što smo sačuvali mrežu i pobedili Voždovac, a produžetak ugovora smatram kao nagradu za partije koje pružam tokom sezone. Zahvalan sam stručnom štabu na ukazanom poverenju i nadam se da sam ispunio, i da ću tek ispuniti očekivanja svih u klubu u narednim godinama“, rekao je on i dodao:

„Znači mi ukazano poverenje jer sam Zvezdino dete, i znam kako stvari funkcionišu s obzirom da sam ceo život na Marakani. Smatram da sam u ovoj godini napredovao kao čovek pre svega, ali i kao igrač, tako da sam siguran da ću u budućnosti biti sve bolji na terenu. Što se tiče tih intervencija na gol-liniji, ne planiram da budem golman, ali volim da pomognem ekipi“, istakao je Leković za klupski sajt.

Leković je prošao doslovno sve mlađe selekcije Crvene zvezde i u klubu je od petlića, osvajavši kadetsko, a zatim i omladinsko prvenstvo Srbije, da bi se potom iskalio u Grafičaru.


Do sada je 17 puta nastupio za prvi tim srpskog šampiona.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "POTPISAO: Štoper u Zvezdi do 2024. godine!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*