ŠPANCI SASTAVILI LISTU: Ovim košarkašima Reala i Partizana prete KAZNE!

FOTO: Euroleague

Druga utakmica plej-ofa Evrolige između Real Madrida i Partizana prekinuta je na 100 sekundi do kraja usled velike tuče, a crno-belima je pripisana pobeda.

„Parni valjak“ vodi 2:0 i 2. maja od 20.30 u beogradskoj Areni imaće prvu šansu da overi plasman na Fajnal-for u Kaunasu.

 


Ipak, tema dana u našim i španskim medijima je sukob na parketu, a „Mundo Deportivo“ označio je osmoricu igrača koje očekuju kazne elitnog takmičenja.

1. Serhio Ljulj, on je bio okidač – „Napravio je težak faul nad Panterom, udario ga pesnicom i izazvao reakciju ostalih igrača crno-belih“.

2. Kevin Panter, njegova reakcija je izazvala haos – Odmah se suprotstavio Ljulju i zamerio mu zbog nesportskog poteza. Odvojili su ga fudbaleri Reala koji su bili pored terena i dok su ga odvodili sa parketa udario je Musu“.

3. Geršon Jabusele, majstor džudoa – „Odmah je pojurio da odbrani Ljulja od Pantera, a kada je to obavio uhvatio je Egzuma za vrat i podvrgnuo ga brutalnom zahvatu i povredio ga“.

4. Matijas Lesor, prolazio sam – „Prošao je pored saigrača i rivala dok je tuča bila u toku. Našao se na kraju sa Musom i oborio ga na zemlju“.

5. Dante Egzum, borilačke veštine – „Gurnuo je Ljulja sa leđa, i dok su igrači Reala branili saigrača, pokušao je da udari Deka. U tom trenutku ga je ulovio Jabusele, koji ga je brutalno uhvatio i ostavio ga na zemlji“.

6. Gabrijel Dek, više drveta – „Odmah je potrčao da uđe u središte borbe i udari Egzuma. Međutim, pogodio ga je Panter, što je dodatno zakuvalo atmosferu“.

7. Džanan Musa, ulovljeni lovac – „Otišao je da uđe u početnu borbu, ali je ostao po strani. Pustio je ruku prema Panteru, a na kraju ga je ulovio Lesor“.

8. Mario Hezonja, bez cilja – „Pokušao je da se sukobi sa Panterom, ali ga je Musa pobedio. Tako je najradije ostao po strani pokušavajući da odvoji saigrače od igrača Partizana“.

 


Be the first to comment on "ŠPANCI SASTAVILI LISTU: Ovim košarkašima Reala i Partizana prete KAZNE!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*