OTKRIVAMO: Ovim košarkašima Partizana ovog leta ističe ugovor sa klubom!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana iza sebe su imali najgoru sezonu u 21. veku, koja je okončana bez trofeja, sa katastrofalnim plasmanom u ABA ligi kao i sa eliminiacijom već u polufinalu KLS.

Zbog toga će ovog leta crno-beli napraviti potpunu rekonstrukciju, u kojoj će glavun reč imati Zoran Savić i budući trener.

U ovom tekstu ćemo se baviti košarkašima kojima ugovor sa Partizanom ističe na kraju tekuće sezone.

To su: Džoš Perkins, Nikola Janković, Erik Mika, Novica Veličković i povratnik sa pozajmice Stefan Janković.


Što se tiče Perkinsa jasno je da je on završio svoju odiseju u Partizanu i da crno-beli uopšte ne planiraju da produće saradnju sa njim.

Drugačija je situacija sa Jaramazom, kome će Partizan ponuditi novi ugovor, ali treba imati u vidu da se za možda i najboljeg košarkaša crno-belih ove sezone interesuje i nekoliko inostranih klubova.

Erik Mika ima tzv. ugovor 1+1, koji omogućava Partizanu i njegovom budućem treneru da odluči da li će da zadrži Amerikanca i za narednu sezonu ili će ga pustiti da potraži novu sredinu.

Veličković je u ovom trenutku najbliži tome da ode u penziju, dok se sa Jankovićem najverovatnije neće pregovarati o novom ugovoru.

Zanimljivo leto čeka Partizan i njegove navijače, a Zoran Savić, uprava i novi trener ovog puta pravo na grešku neće imati, jer je Partizan previše veliki klub da bi sebi dozvolio još jednu ovakvu sezonu.


Be the first to comment on "OTKRIVAMO: Ovim košarkašima Partizana ovog leta ističe ugovor sa klubom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*