ZVEZDA GRMI: Neviđena krađa!

KK Crvena zvezda oglasila se saopštenjem zbog utakmice Partizana i Budućnosti u ABA ligi.

Košarkaši Partizana pobedom protiv Budućnosti 83:82 obezbedili su prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena.

 


„KK Crvena zvezda Meridianbet nema običaj da se oglašava nakon utakmica u kojima nije bio direktni učesnik, ali pošto je zaostala utakmica koja je odigrana u Podgorici u petak uveče direktno uticala na krajnji ishod i raspored na tabeli, a nakon još jedne krađe i pljačke u režiji onih koji treba samo da su deo utakmice, a ne protagonisti – nećemo ćutati!

KK Crvena zvezda Meridianbet veruje da je milionski auditorijum u petak uveče u dvorani SC „Morača“ video još jednu epizodu i svojevrsnu reprizu onoga što je već viđeno 13.marta u beogradskoj Areni. A to je kreiranje krajnjeg ishoda od onih koji ne igraju te utakmice!

Time je učinjen još jedan korak ka potpunom rušenju regularnosti lige i to u režiji sudija, koji slučajno ili ne – uvek u spornim utakmicama dolaze iz iste zemlje!

 


Pošto nam više nije potreban ni jedan pokazatelj šta nas čeka u završnici ABA lige posebno sa ljudima koji već dugo pokazuju tendenciju prema KK Crvena zvezda Meridianbet, a pošto nećemo učestvovati u režiranim predstavama i farsama, ovim putem obaveštavamo javnost i rukovodstvo lige da KK Crvena zvezda zahteva izuzeće ovakvih sudija u svojim utakmicama do kraja ove takmičarske sezone.

Takođe, pošto smo u prošlosti krajnje dobronamerno upozoravali i rukovodstvo lige koje je nemo posmatralo i ćutalo na sve anomalije po ovom pitanju, ovim putem saopštavamo da nećemo igrati utakmice u plej ofu i finalu (ukoliko do njega dođemo) ukoliko nam za bilo koji meč budu delegirane ovakve sudije koje već godinama rade na štetu ABA lige!

Što je mnogo – mnogo je, i sada je zaista prevršilo svaku meru!“, stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "ZVEZDA GRMI: Neviđena krađa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*