STANOJEVIĆ GRMI: Ima li smisla da igramo, Zvezda nije kiksnula pet godina!

FOTO: FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za medije.

Partizan će u subotu odigrati utakmicu protiv Vojvodine u okviru 36. kola Superlige Srbije.

Aleksandar Stanojević je istakao da je teško boriti se protiv Zvezde.„Pa nisu kiksnuli 5 godina. Nadamo se, nadamo se da će ovu da kiksnu, i onu tamo. nadamo se, ali da li verujemo? Vidim da ni vi ne verujete. Dešava se svašta u fudbalu, ali vi ne verujete. Vi se trudite da verujete, ali gde da izgube? Bilo je šest utakmica do kraja, čega da se uzdržavate, imate Novi Sad, ne može da se izgubi u Novom Sadu? Ima li smisla da igramo onda ili da završimo sezonu? Naravno da verujem, ali šta reći. Šta da kažem drugo. Svi smo mi verovali, pa vam se desi Čukarički. Verujemo da će prvenstvo biti regularno, pa onda ne radi VAR“, rekao je Stanojević.

Takođe, istakao je i da Zvezda duguje veliki novac Milošu Degeneku.

„Opet ću da pričam, jer imam pravo, pobedili smo 100 utakmica, i hoću da pričam, jer se prave spinovi, svi ste pisali da se Luganu duguje, a nisam čuo da se pisalo kada se Degeneku dugovalo 900.000 dinara. Napravili ste kao da je haos u klubu. Je li neko komentarisao da je Degenek imao 900.000 duga? Ovde momci uglavnom dobijaju novac na vreme, ali nikome se neduguje 900.000, mislim da bi nas ugasili vi da se to desi. Svi ti spinovi, šta da pričam. Ima da kažete ovaj opet priča“, kaže trener Partizana.

Rekao je da i dalje veruje u svoju ekipu i da u Partizanu nema problema.

„Pa pričaću, zaslužili smo mnogo više nego što nam je dato. Nije tačno ovo što pišete i spinujete. Mi da ne verujemo, mislite li da bismo pobeđivali sve utakmice. Da je frka u Partizanu, da nismo dobri među nama. U Partizanu nema problema, jer sve pobeđujemo. Sve je u redu između nas, u rukovodstvu, svuda, jer smo uzeli toliko boda i ne odustajemo. Naravno da verujemo ne bismo pobedili u Kruševcu, TSC, verujemo, ali smo oprezni zbog ove mašinerije Zvezdine koja je pokrenuta od proleće“, dodao je Stanojević.

Pomenuo je i predsednika države.

„Jel predsednik izašao i rekao da će biti regularno. I bilo je regularno. I šta se desilo na polusezoni? Neko nije ispoštovao predsednika. A onda će neko reći zašto nisi pobedio svih 40 utakmica. Uzmite statistiku šta je i kako, nego ćete gledati ovako ili onako, jer je mašinerija ozbiljna tamo. Meni je žao što su naši navijači ušli u vrtlog, da dođu i pomognu da navijaju za svoj klub, kada vide da ginemo za ovaj grb, a ginemo ozbiljno. Ne predajemo se, nismo odustali. Jer bi onda mi bili na 30 bodova. Teško je sa mašinerijom da se borite“, zaključio je trener crno-belih.


Be the first to comment on "STANOJEVIĆ GRMI: Ima li smisla da igramo, Zvezda nije kiksnula pet godina!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*