KONAČNO POZNATO: Evo šta će biti sa utakmicom između Čukaričkog i Partizana!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Meč Čukarički-Partizan još uvek nije dobio epilog, a u Zajednici Superlige Srbije najverovatnije će u utorak odrediti novi termin odigravanja prekinute utakmice.

Kako Žurnal prenosi, dva kluba će se na Banovom brdu najverovatnije sastati u četvrtak, a naknadno će biti poznato i vreme odigravanja meča.

 


Meč na Banovom brdu, koji je trebalo da bude odigran u utorak, prekidan je nekoliko puta zbog incidenata navijača Partizana.

Duel je potom prekinut u 22. minutu na osnovu procene glavnog sudije Milana Mitića.

Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića meč između Čukaričkog i Partizana trebalo je da bude nastavljen u sredu od 18 sati bez prisustva publike.

Crno-beli nisu imali ništa protiv novog termina, ali Čukarički nije želeo da izađe na teren. Žalili su se „brđani“ na odluku Superlige, pa meč nije odigran ni 12. aprila.

Direktor Superlige Aleksandar Pivić bi u utorak trebalo da potvrdi dan i vreme odigravanja utakmice između Čukaričkog i Partizana.

 


Nema dileme da će Partizan biti kažnjen za prekid meča, a Disciplinska komisija trebalo bi da zaseda u sredu, najkasnije u četvrtak.

BONUS VIDEO:

 


1 Comment on "KONAČNO POZNATO: Evo šta će biti sa utakmicom između Čukaričkog i Partizana!"

  1. Kažnjavaju Partizan i Čukarički. Prvo kolo plej ofa igraju 2-3 dana kasnije dok ostali imaju više vremena.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*