CIRKUS KOLORADO: Ponovo odložen duel Čukaričkog i Partizana!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Meč Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana, koji je u utorak prekinut u 20. minutu zbog divljanja navijača crno-belih, a nakon toga i sukoba sa žandarmerijom, neće biti odigran u sredu kao što je bilo najavljeno.

Meč na Banovom brdu, u kom su u derbiju kola snage trebali da odmere Čukarički i Partizan, prekinut je juče, nakon što su grobari nekoliko puta ubacili baklje u teren.

Meč je u par navrata nastavljen, ali je u 20. minutu i konačno prekinut, pa je sudija Milan Mitić odlučio da povuče igrače u svlačionicu.

 


Postojala je namera da se meč nastavi danas od 18 sati, ali je nakon žalbe „brđana“, koji su zatevali da se meč registruje u njihovu korist službenim rezultatom, odlučeno da se meč ipak ne odigra danas.

– Konačna odluka u vezi sa odloženom utakmicom biće doneta po okončanju žalbenog postupka koji je podneo FK Čukarički – navodi se u saopštenju Superlige.

Jasno je da ovakvi prekidi i incidenti samo štete domaćem fudbalu, a pod velikom lupom javnosti će biti i odluka nadležnih organa, pošto i jedna i druga ekipa navode priču na svoju stranu.

 


Podsetimo, Čukarički je trenutno na trećem mestu Superlige Srbije sa 59 osvojenih bodova, dva više od Partizana koji je četvrtoplasiran. Na tabeli vodi Crvena zvezda, koja je sakupila 82 boda, i koja će u narednom kolu protiv TSC-a imati priliku da osvoji šampionsku titulu.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "CIRKUS KOLORADO: Ponovo odložen duel Čukaričkog i Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*