IVANOVIĆ SANJARI: Da smo u Top 8 imali bismo realne šanse da osvojimo Evroligu!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović razgovarao je sa novinarima pred meč protiv Fenerbahčea.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Fenerbahče u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige i za njih je to poslednja evropska utakmica ove sezone.

 


Očekuje se da hala „Aleksandar Nikolić“ bude ispunjena do poslednjeg mesta, a Duško Ivanović najavljuje da će ekipa ići po pobedu.

„Kao pred svaku, svaku utakmicu idemo da pobedimo. Dobro smo, svi su igrači za sad, do ovog poslednjeg treninga, dobro, a igraće njih samo 12“, rekao je Ivanović.

Na pitanje da li je zadovoljan učinjenim u sezoni, rekao je:

„Izuzetno sam zadovoljan sa angažovanjem i predanošću sa kojom ovi momci rade, a sa rezultatom nisam zadovoljan jer nismo ušli u Top8. Mislim da je zaista šteta za ovaj tim, jer da smo ušli imali bi realne šanse da osvojimo. Ovo je lako pričati sad kada si napolju“, kaže Ivanović.

 


O Fenerbahčeu je rekao:

„Izuzeztno kvalitetan tim, dobili su zadnju utakmicu protiv Efesa možda najviše zahvaljujući tome da su imali neke igrače koji su bili povređeni, pa su silom prilika igrali sa pet niskih igrača i igrajući sa pet niskih napravili su razliku. Izuzetno kvalitetan tim, izuzetan broj igrača koji mogu da reše utakmicu i situacije „jedan na jedan“, situacije na niskom postu, tu su izuzetno jaki… I vrlo iskusna ekipa“, zaključio je trener Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "IVANOVIĆ SANJARI: Da smo u Top 8 imali bismo realne šanse da osvojimo Evroligu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*