POVRATAK NA POMOLU: Zvezdino dete ponovo na Marakani?

Crvena zvezda ne želi da propusti priliku da vrati nekadašnjeg đaka, iako na prvi pogled nije jasno koja će biti njegova uloga u timu.

Na „Marakani“ razmišljaju da tokom letnjeg prelaznog roka sa pozajmice iz Čukaričkog vrate potencijalnog reprezentativca Srbije Vladimira Lučića, piše Mozzart Sport.

 


Lučić je usled jake konkurencije prosleđen na Banovo brdo. Čukarički ima mogućnost da otkupi momka rođenog 2002. godine u Beogradu za 300.000 evra i 20 posto od naredne prodaje.

Ali Crvena zvezda ima sve u svojim rukama, jer može da aktivira reotkup u identičnom iznosu.

Crvena zvezda je dobro popunjena na poziciji levog krila, mesto gde se Vladimir Lučić najbolje snalazi.

Srpski šampion je već potpisao ugovor sa Piterom Olanjinkom, u klubu je još Stefan Mitrović, kao i Aleksandar Katai. Jasno je da na prvi pogled Vladimir Lučić ne bi mogao da se nada sigurnim minutima, ali dešavanja u letnjem prelaznom roku mogla bi da mu otvore vrata Marakane.

Pre svega prodaja Stefana Mitrovića. U slučaju da za krilnog fudbalera stigne ponuda koja se ne odbija, Vladimir Lučić će gotovo izvesno obući crveno-beli dres. Posebno što bi Katai mogao da bude prekomandovan na poziciju iza špica, pa bi Vladimir Lučić bio u rotaciji sa Olanjinkom.

 


Videćemo koji će biti rasplet, ali Lučić igra sjajan fudbal, pa ne bi trebalo da njegov talenat bude protraćen.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "POVRATAK NA POMOLU: Zvezdino dete ponovo na Marakani?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*