OGLASIO SE BIVŠI DIREKTOR CIBONE: Razrešio je sve dileme!

FOTO: KK Crvena zvezda

Bivši direktor Cibone Domagoj Čavlović negirao je reči proslavljenog košarkaša zagrebačkog velikana Franje Arapovića.

Arapović je u utorak izjavio kako je Crvena zvezda 2014. godina platila Ciboni 800.000 evra za mesto u Evroligi.

 


Čavlović je ove navode demantovao.

– Zaista sam ostao šokiran pričom koja se pojavila u utorak oko prepuštanja mesta u Evroligi i nekakve prodaje tog mesta od strane Cibone. Apsurd cele te priče za početak je da neko može da pomisli da je Cibona mogla odrediti ko će umesto nje u Evroligu – rekao je Čavlović, prenosi „Sportski Žurnal“.

On je pojasnio zbog čega popularni Cibosi nisu igrali u elitnom takmičenju, iako su to pravo zasluženo izborili na samom terenu.

– Mi jesmo tada napravili ogroman uspeh osvajanjem ABA lige, ali mnogi zaboravljaju da smo otkazali igranje jer nismo bili u mogućnosti da Evroligi pošaljemo sve potrebne papire za prijavu (finansijski izveštaj, revizijski izveštaj, finansijski plan i ugovore sa sponzorima) jer smo tada bili na rubu stečaja i o tome smo obavestili Evroligu. U kakvom smo položaju bili dokazuje situacija nakon samo nekoliko meseci, kada je pokrenut proces predstečajne nagodbe.

Čavloviću je zasmetao istup Arapovića.

 


– Jako mi je zasmetalo pominjanje, dovođenje u bilo kakav kontekst i bacanje u svojevrsno blato Slavena Rimca, tadašnjeg trenera, jednog prepoštenog čoveka. Ovo je sve jedna „šuplja priča“ i ne znam šta je cilj svega ovoga? Zato bih jako voleo da reaguje Evroliga, ako će uopšte reagovati na kafanske priče iz ovih naših krajeva – zaključio je on.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "OGLASIO SE BIVŠI DIREKTOR CIBONE: Razrešio je sve dileme!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*