OSTOJA OŠTRO OPLEO PO ZVEZDI: Bacili ste 100 miliona, a u Evroligi ste REKREATIVCI, bolje da…

FOTO: KK Partizan

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se povodom dešavanja koja su usledila nakon odigranog večitog derbija.

Crno-beli su u ponedeljak posle velikog preokreta savladali crveno-bele rezultatom 92:81, ali se o samoj utakmici najmanje priča.

U utorak i sredu Crvena zvezda je izdala nekoliko saopštenja zbog poteza Matijasa Lesora po završetku meča, a Filip Petrušev je posetio i MUP u kojem je dao izjavu povodom toga.

 


Partizan se držao po strani, izdao je samo jedno saopštenje u kojem je osudio potez svog košarkaša, a sada je na sve optužbe iz suprotnog tabora odgovorio Ostoja Mijailović.

– Nemam nameru da rasipam energiju, ni svoju niti ljudi u klubu, na dokone ljude koji igraju utakmice Evrolige rekreativno, jer su takmičarske šanse uspešno prokockali, pa sad imaju viška slobodnog vremena. Čeka nas važan meč u Istanbulu i fokusirani smo na to. A daktilografi što kucaju saopštenja, ako već nemaju šta drugo u životu da rade, neka pronađu propozicije ABA lige za nepoštovanje sponzorskih ugovora, ili neka nađu snimke kako Vildoza udara igrača u Zagrebu ili Kampaco kako krvnički odguruje igrača u tradicionalno toplom okruženju hale FMP-a. Što izbegavaju Skupštinu lige i stavljanje njihove samovolje u vezi sponzora na dnevni red – rekao je prvi čovek Partizana za „Telegraf“.

On se potom dotakao i na deo saopštenja u kojem Crvena zvezda Željka Obradovića naziva „licemerom“.

 


– Kada licemeri nekoga nazivaju licemerom, to zvuči skoro kao kompliment. Pametnije bi bilo da aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde koje za osam godina igranja Evrolige ima svega jedan Top 8, uprkos preko 100 potrošenih miliona, sa više poštovanja priča o jednom Željku Obradoviću, čoveku koji je više od polovine svoje trenerske karijere proveo učestvujući na F4 turnirima u kojima je 9 puta bio prvak Evrope. Imaju oni dovoljno problema u svom dvorištu, ne znam zaista odakle im ideja da se bave nama. Bolje svojim navijačima da objasne kako već ne znam koji put gube utakmice u kojima vode 15 i više razlike. Meni to izgleda kao da bi opet da svoje brojne loše odluke iz ove sezone prikriju saopštenjima o zlom Partizanu. Pa dokle više? Ne znam ni medijima kako više nije mrsko da prenose sva ta naklapanja – zaključio je Mijailović.

BONUS VIDEO:


2 Comments on "OSTOJA OŠTRO OPLEO PO ZVEZDI: Bacili ste 100 miliona, a u Evroligi ste REKREATIVCI, bolje da…"

  1. i ti ces sa 12 kamerunaca ispasti iz top osam…pozdrav Vucicrvom kopilu

  2. IMALI STE PRILIKU DA UDJETE U TOP 8. ALI POSLE OVAKVE TUCE I ZASTITE SUDIJA NIKAKO. 10 MINUTA NISTE MOGLI KOS DA DATE KAKVA JE TO EKIPA I POSLE TUCOM DO POBEDE.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*