DUŠKO, GDE SU VAM MANIRI: Ivanović ni DRUGI put nije čestitao Partizanu na pobedi!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 92:81 u okviru 21. kola ABA lige.

Crno-belima je ovo bila druga pobeda nad večitim rivalom ove sezone, dok crveno-beli imaju trijumf viška.

Ono što je zanimljivo, jeste da trener srpskog i regionalnog šampiona Duško Ivanović, ni ovog puta nije čestitao ljutom rivalu na trijumfu.

 


Partizan je prvi put savladao Zvezdu u okviru 21. kola Evrolige kada je crveno-bele pobedio u gostima rezultatom 79:78, a Ivanović po završetku te utakmice nije uputio čestitke Parnom valjku.

– Mislim da je Partizan igrao dobro, a mi ne. Oni su igrali sa stprljenjem, a mi ne. Mnogo napada su završavali u poslednjim sekundama. Velika je razlika između izgubljenih lopti i osvojenih lopti. Sve polazi od toga da nije bilo strpljenja. Mi smo hteli da osvojimo utakmicu brzo, ali ne može. Rekao sam igračima da mirno spavaju. Sledeću utakmicu videćemo šta će biti – rekao je posle tog derbija Ivanović i dodao:

– Ne, ne. Nije bitno kako neko igra, nego šta on da. Kažem vam, falilo nam je najviše strpljenja. Igraćemo mi i sa Partizanom još i što kaže veliki Zvezdaš Matija Bećković ‘ćeraćemo se mi još‘.

Identična situacija ponovila se i nakon najnovijeg poraza od Partizana, Ivanović ponovo nije čestitao protivniku, već je crno-belima poslao preteću poruku:

 


– Za mene je najvažniji osećaj koji moji igrači i ja imamo, a to je da i Partizan i mi znamo da ćemo da ih pobedimo – rekao je Ivanović.

Ovo svakako ne priliči iskusnom i trofejnom stručnjaku, koji je u prošlosti bio poznat po svojim sportskim manirima.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "DUŠKO, GDE SU VAM MANIRI: Ivanović ni DRUGI put nije čestitao Partizanu na pobedi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*