SKANDALOZNA IZJAVA: Modrić krivi sudiju za BRODOLOM Hrvata!

Tanjug/AP

Kapiten Hrvatske Luka Modrić kritikovao je sudiju Danijelea Orsata nakon poraza od Argentine u polufinalu Svetskog prvenstva.

„Bili smo dobri, kontrolisali smo igru, a onda su došli korner, koji nam sudija nije dao, i kazneni udarac, koji po meni nije bio. To je sve promenilo“, rekao je Modrić, a potom dodao:

„Ne mogu da verujem da je dosudio taj penal. Ali ne možemo to promeniti, moramo se oporaviti i pokušati da pobedimo sledeću utakmicu“.

 


Tek nakon što je iskritikovao sudiju Modrić je pohvalio Argentince, ali ni to nije mogao da uradi bez pominjanja glavnog arbitra.

„Argentina je pošteno pobedila, bila je bolja, zaslužila je, ali te se stvari moraju spomenuti, što inače ne radim. Ne volim da pričam o sudijama, ali ovaj je jedan od najgorih. Ne pamtim ga po dobrom, katastrofa. Za mene to nije penal“, smatra Modrić.

Hrvatska će u subotu od 16 časova igrati za treće mesto sa poraženim iz duela između Francuske i Maroka, koji se sastaju u sredu od 20 sati.

„Imali smo sjajno Svetsko prvenstvo, a sada je u igri bronza, za šta se moramo i pripremiti. I to je dobar uspeh“, izjavio je Modrić.

 


Be the first to comment on "SKANDALOZNA IZJAVA: Modrić krivi sudiju za BRODOLOM Hrvata!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*