IZNENADA NAPUSTIO SRBIJU: Bentil otišao u Ganu, Delije u neverici!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su po dve utakmice u Evroligi i ABA ligi od početka sezone, a u tim susretima se istakao igrač koji je iznenada – otišao iz Srbije.

Ben Bentil je najbolji pojedinac crveno-belih na samom početku sezone.

U Evroligi je na susretima protiv Efesa i Panatinaikosa u proseku beležio 15,5 poena, pet skokova i po 1,5 asistencija i ukradenih lopti, uz indeks korisnosti od 16, dok je na mečevima protiv MZT-a i Budućnosti u proseku zabeležio 10 poena, tri skoka, 1,5 asistenciju i jednu ukradenu loptu.


Ako su navijači očekivali dobre partije od jednog od ovogodišnjih pojačanja, definitivno može da se kaže da nisu očekivali da će on na startu sezone otputovati u rodnu Ganu.

Bentil je napustio Srbiju i otišao u Akru, prestonicu ove afričke zemlje, gde njegova porodica ima dvostruko slavlje.

Benova sestra je proslavila rođendan, a ubrzo nakon toga zakazana je njena svadba.

– Probudio sam se sa ludom energijom i uzbuđenjem. Konačno se udaje moja velika sestra. Biće ovo sjajan dan – poručio je Bentil u subotu na društvenoj mreži Tviter.

Prema svakoj logici može da se zaključi da je košarkaš dobio dozvolu kluba, međutim navijači su na društvenim mrežama jasno stavili do znanja da im nije jasno kako igrač odlazi iz zemlje dan nakon evroligaške utakmice, a dva dana pre važnog gostovanja Cedeviti Olimpiji u jednom od derbija ABA lige.

Gostovanje u Ljubljani je zakazano za nedelju od 17 časova, a nakon toga sledi duplo kolo Evrolige i put u Španiju gde će Crvena zvezda igrati protiv Baskonije i Real Madrida.

To znači da će crveno-beli u šest dana odigrati tri važne utakmice.

 


Be the first to comment on "IZNENADA NAPUSTIO SRBIJU: Bentil otišao u Ganu, Delije u neverici!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*