NEMA SRAMA: Kelnov tragičar UDARIO na fudbalere Partizana!

FOTO: FK Partizan

Partizan je u četvrtak uveče u 4. kolu grupe D Lige konferencija ostvario veliku pobedu nad Kelnom rezultatom 2:0, ali se nemački igrači ne mire sa time.

Naime, tragičar bundesligaškog tima i direktan krivac za prvi gol Partizana Timo Hibers okrivio je igrače Partizana da su opstuirali igru, posebno u drugom poluvremenu, nevezano za dva prekida u prvom delu meča.

„Ja sam kriv. Dobro sam primio loptu, ali drugi kontakt s njom je bio loš. Opet smo upali u minus zbog individualne greške“, rekao je Hibers nemačkim novinarima u Beogradu, a onda nastavio sa kritikama na račun domaćina:


„Partizan jedva da je želeo da igra. Bila je baš velika gužva na Partizanovoj polovini terena, branio se sa desetoricom. Ne želim da potenciram prekide utakmice, ako odete u Srbiju svesni ste da tako nešto može da se desi“.

Čak ni to nije bilo ono što mu je najviše smetalo, već ponašanje igrača u crno-belim dresovima.

„Znatno gore je što smo bili paralizovani, tokom drugog poluvremena lopta je u igri bila otprilike 15 sekundi. Primili smo početkom drugog dela još jedan gol, pa je usledila pauza zbog povrede igrača, a to nije sportski duh kome težim. To nas je više omelo nego prekidi“, rekao je on.

Partizan sada na čelu grupe D ima 8 bodova, tri više od Nice kojoj gostuje 27. oktobra i četiri više od Kelna.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "NEMA SRAMA: Kelnov tragičar UDARIO na fudbalere Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*