DELIJE SE OGLASILE: Evo šta kažu za dolazak Raduljice u Zvezdu!

Navijači crveno-belih oglasili su se zvaničnim saopštenjem povodom potpisa Miroslava Raduljice za klub sa Malog Kalemegdana.

Sudeći po saopštenju, Crvena zvezda više neće dovoditi igrače koji su u karijeri nastupali za Partizan.

„Ugovor s našim košarkaškim klubom potpisao je Miroslav Raduljica. On je, između ostalog, i bivši košarkaš Partizana. Kao što je poznato, u fudbalu smo pre sad već dosta godina uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u naš klub. Za ostale sportove, pa i košarku, neretko smo imali više razumevanja jer su takve situacije bile učestale i fond sportista je daleko manji“, navele su Delije, a potom dodale:


„Obavili smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane pravilo i za košarku. Napravljen je dogovor i ubuduće igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana neće biti dovođeni u naš klub (ovo se odnosi na domaće igrače koji mogu da razumeju naše rivalstvo. A za potencijalne strance ćemo ići od slučaja do slučaja). U narednom periodu ćemo opširnije na ovu i druge ideološke teme, čime ćemo probati da približimo naše stavove ljudima koji nisu u dovoljnoj meri upoznati sa istima„, piše u saopštenju Delija.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "DELIJE SE OGLASILE: Evo šta kažu za dolazak Raduljice u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*