I ON ODLAZI: Ljubimac Delija ide kod Vladimira Stojkovića!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde narednog utorka igraju revanš meč protiv Makabi Haife, a to bi mogao da bude poslednji duel u crveno-belom dresu za Milana Pavkova.

Večiti ljubimac navijača srpskog šampiona, zbog golova Liverpulu, Milanu i još velikog broja koji su armiji Zvezdinih pristalica doneli mnogo radosti, nalazi se pred odlaskom sa Marakane!

Momak iz Begeča je na korak od veoma bogatog transfera u Saudijsku Arabiju, i to u ekipu Al Feihe, dok bi transfer trebalo da se realizuje odmah posle revanša protiv Makabija!


Al Feihu sa klupe predvodi Vuk Rašović, a na golu je Vladimir Stojković. Saudijci će na ime obeštećenja uplatiti 1.000.000 evra.

Ime Milana Pavkova se prethodnih prelaznih rokova pominjalo najčešće kao neko ko će napustiti Crvenu zvezdu, ali svakog puta je ostajao da bude džoker sa klupe, da bi kasnije postajao i prvi izbor u napadu crveno-belih.

Na početku nove sezone priča se ponovila, pošto je strelac istorijskih golova protiv Redsa, bio predviđen da bude rezerva Ohiju, ali sjajne igre na pripremama i u prvenstvu su dovele do toga da se brzo ustali kao startna opcija u navalnom redu.

Ipak, dolazak Aleksandra Pešića je gurnuo Pavkova na klupu, ali je opet uspevao da daje golove kada je bilo potrebno i kada je ulazio na teren, međutim, izgleda da je došlo vreme za rastanak.

 


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "I ON ODLAZI: Ljubimac Delija ide kod Vladimira Stojkovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*